onsdag 12 juni 2013

INBJUDAN TILL "DEN BLÅ TRÅDEN - en upplevelseresa i Kils Socken"

Är du verksam i Kils Socken?

Den 9:e november 2013 kommer ”Den Blå Tråden – en upplevelseresa genom Kils Socken” anordnas av ett nätverk initierat av 4 kvinnor som bor och är verksamma på orten. Syftet med Den Blå Tråden är att synliggöra småföretagare, föreningar och det engagemang som finns i Närkes Kil med omnejd, ursprungligen Kils Socken genom ett upplevelsestråk. 

Dagen avslutas med en konsert i Närkes Kils kyrka där kända och mindre kända förmågor med lokal anknytning står för underhållningen. Konferencier är Julia Rosqvist, välkänd Örebroprofil, föredragshållare och inspiratör.

Konserten hålls till förmån för barncancerfonden.

Nu bjuder vi in företagare, hantverkare, konstnärer och föreningsliv med adress och verksamhet i Kils Socken att deltaga denna dag. Kravet är att man kan hålla öppet mellan 10-17 för besökare. Tanken är att främja ett så brett och varierat innehåll som möjligt för besökarna och detta kommer också ligga till grund för ett eventuellt deltagarurval. Platserna är begränsade så välkomna med intresseanmälan så snart som möjligt!  

Anmälningen är kostnadsfri, dock bindande pga trycksaker mm. 
Sista anmälningsdag är 11e augusti!

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Berätta kortfattat vem du är och vad du har för sysselsättning. Likaså var du finns i Kils Socken. Vecka 34 återkommer vi med besked om vilka som blivit utvalda för årets "Blå Tråden".

Sänd din anmälan till:  
denblatraden@hotmail.se

Läs mer och följ oss på facebook:
Annika Hübbinette Sundström,   Linnea Eriksdotter Ekencrona
Isabella Norén Creutz   och   Kajsa Källérus

/arrangörer av Den Blå Tråden
Vi tackar också våra sponsorer: