söndag 11 augusti 2013

Det börjar närma sig!


Uppdatering angående anmälningsdatum!

Med tanke på semester och den fantastiska sommar som varit så har deltagar-anmälningarna till Den Blå Tråden varit sparsamma och därför förlänger vi anmälningstiden till den sista augusti!
Det betyder att vi kommer fortsätta ta emot anmälningar både till evenemanget i kyrkan och deltagandet till "Upplevelseresan".

Jag kommer också be er alla hjälpa till att sprida detta budskap genom att DELA sidan på er FB-sida eller här på bloggen. Hjälp oss göra lite reklam för detta evenemang som vi så gärna vill få rullning på för att kunna erbjuda besökarna en härlig dag i november!

Ni underbara människor som har facebook eller bloggar, lägg in en liten blänkare och be andra dela med sig också. Det är den finaste reklam och spridning vi kan få för att leta deltagare och även öppna ögonen för evenemangets besökare! Jag tackar alla på förhand för hjälpen!!!

Vill du vara med och uppträda i Närkes Kils Kyrka den 9e November eller är du hantverkare, företagare eller verksam på annat sätt i Kils Socken, dvs Närkes Kil med omnejd, så SE HIT och passa på att vara med! Detta blir en jätterolig dag för både oss och besökarna! OCH vi får visa upp vår fina bygd och dess duktiga invånare!

Varma sensommarhälsningar från oss som arrangerar

DEN BLÅ TRÅDEN- En Upplevelseresa i Kils Socken