måndag 23 september 2013

Nu bjuder vi in er alla till en upplevelseresa i De Blå Bergen!


Lördagen den 9:e november 
klockan 10-17

Kom och möt oss som valt att leva och vara verksamma
nära naturen och bergen i Närkes Kil området (ursprungligen Kils Socken).
Öppet hus hos entreprenörer, konstnärer, konsthantverkare och aktiva föreningar som bjuder på ett späckat program och inspirerande upplevelser!
Genom att besöka de olika utsatta stationerna och få stämplar på ditt program kommer du vara med i utlottning om fina priser.

Den 9:e november 2013 går arrangemanget ”Den Blå Tråden – en upplevelseresa genom Kils Socken” av stapeln. Trakten kring Närkes Kil (ursprungligen Kils Socken) ligger vackert vid foten av Kilsbergen och har en spännande historia. Här har människor levt och verkat i flera hundra år - så även idag! Den Blå Tråden handlar om att synliggöra detta genom att du som besökare ska få möjlighet att låta dig inspireras av landsbygdens möjligheter 2013. Blå Tråden skall bli ett årligt återkommande evenemang som syftar till att stärka samverkan och utveckling på orten på olika sätt.

Öppettider 10:00-17:00.

Dagen avslutas med en konsert i Närkes Kils kyrka där kända och mindre kända förmågor med lokal anknytning står för underhållningen.
Konferencier är Julia Rosqvist, välkänd Örebroprofil, föredragshållare och inspiratör.

Konserten hålls till förmån för barncancerfonden.
För platsbokning i kyrkan, kontakta Annika Hübbinette Sundström 019-280012, eller Linnea Eriksdotter Ekencrona 019-6090044.

Läs mer och följ oss på facebook: https://www.facebook.com/BlaTraden och på vår blogg: http://denblatraden.blogspot.se/Väl mött hälsar Annika Hübbinette Sundström, Linnea Eriksdotter Ekencrona
Isabella Norén Creutz och Kajsa Källérus, arrangörer och initiativtagare