onsdag 4 september 2013

Nu börjar det hända saker!


Hej Allihop!

Nu börjar det hända saker med planeringen inför "Den Blå Tråden- En Upplevelseresa i Kils Socken".  Vi har fått in många duktiga musiker mm för konserten i kyrkan och ska snart ha ett möte angående uppträdandena och programpunkterna. Jättekul att så många var intresserade av att delta. Det kommer bli en härlig stund med både musik, prosaläsning och personliga möten. Allt leds av Julia Rosqvist, som guidar er genom kvällen!

Även på medverkarfronten har vi fått in anmälningar och just nu tittar vi på hur turen kommer gå genom socknen, hur den "snitslade banan" ska se ut. Det blir ett varierat utbud av både föreningsverksamhet, hantverk och företagare som visar upp det de sysslar med. Just nu uppvaktar vi några ytterligare vi gärna vill ha med på dagen. Det blir spännande att se hur slutresultatet blir!

Sprid gärna budskapet om vårt evenemang så att så många som möjligt kan boka in den dagen i sin almanacka. Likaså kommer platserna på konserten behöva förbokas pga begränsningen i lokalen/kyrkan, vilket innebär att förbokat går först.

Konserten kommer vara till förmån för barncancerfonden, ett behjärtansvärt ändamål! Så var gärna generös med din gåva till fonden. Konsertens entre är din frivilliga gåva till Barncancerfonden!

Glöm inte dela med dig av blogg och facebooksidan!

Varm hälsning,
Linnea och de övriga arrangörerna av Den Blå Tråden!