måndag 6 mars 2017

Dags att börja planera för Den Blå Tråden 2017

Efter ett års välbehövlig vila återuppstår Den Blå Tråden!

Den 23 september 2017 kommer arrangemanget att ordnas igen och det är dags att börja planera.
Arrangörsgruppen vill värva fler medlemmar till årets upplaga, se nedan för mer information!


Du känner säkert till Den Blå Tråden, ett arrangemang i bygden runt Närkes Kil på höstkanten? Detta genomfördes åren 2013-2015 och hade ett uppehåll 2016. Nu är det 2017 och det är dags för ett nytt Den Blå Tråden och vi undrar om du skulle vilja vara med i arrangörsgruppen?

Vi är fyra personer som har genomfört detta med lyckat resultat, i år är vi tre personer men vi skulle gärna vara fler och ser fram emot att få in lite friskt blod i gruppen.

Vi ska inte sticka under stol med att det naturligtvis har inneburit några arbetstimmar men framför allt har Den Blå Tråden fört med sig värdefulla kunskaper, erfarenheter och kontakter. Vi har ökat våra färdigheter när det kommer till att arrangera, söka pengar, annonsera, kommunicera med media, skapa informativa och tydliga trycksaker, sköta hemsidor och marknadsföring via sociala medier. Vi ska inte heller hymla med att våra egna verksamheter har haft nytta av mycket som Den Blå Tråden har fört med sig.

Om du är sugen att få ytterligare en merit på din CV, bidra till ett uppskattat arrangemang i vår bygd och få kontakter och erfarenheter som du kan ha nytta av i din egen verksamhet så tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Vi brukar ha fysiska möten ungefär en gång/månad och kanske lite tätare tiden innan arrangemanget. Övrig tid kommunicerar vi via e-post. Du bör ha datavana eftersom många delar av arrangemanget förbereds, marknadsförs, skapas och kommuniceras via internet.

Bra att veta är att vi redan har beslutat att 2017 års Den Blå Tråden arrangeras lördagen den 23 september, att det inte blir någon gala i kyrkan och att vi har en ekonomi som innebär att vi slipper söka pengar.

Vi ser fram emot ditt svar!

Svara till denblatraden@hotmail.se eller till någon av oss i arrangörsgruppen. Har du frågor så skriver du till samma adress. Du får gärna höra av dig innan den 20 mars 2017.

Vänliga hälsningar
Isabella Norén Creutz
Annika Hübbinette Sundström
Kajsa Källérus